• Alennettu hinta

iPhone 4 lähestymisanturin UV-filtteri

2,95 €
0,30 € Säästä 90%
Sisältää alv:n

iPhone 4 lähestymisanturi UV-filtteri. Jos puhelin ei lukkiudu puhelun aikana vaan katkoo puheluita, soittelee minne sattuu ja muutenkin tekee omiaan, on joko lähestymisanturi viallinen tai se saa liikaa valoa. Joskus tämä vika ilmenee huollon jälkeen esim. uuden näyttömodulin ollessa hieman eri lasiseosta.

Määrä
Varastossa

  • Sivustomme on suojattu SSL-tekniikan avulla. Maksutapahtumat tapahtuvat maksunvälittäjän sivustolla suojatun yhteyden sisällä. Maksutapahtumien tietoja ei koskaan tallenneta tietokantaamme. Sivustomme on suojattu SSL-tekniikan avulla. Maksutapahtumat tapahtuvat maksunvälittäjän sivustolla suojatun yhteyden sisällä. Maksutapahtumien tietoja ei koskaan tallenneta tietokantaamme.
  • Varastotuotteiden toimitus 2-5 arkipäivässä. Tilaustuotteet pääsääntöisesti 1-3 viikon sisällä. Tilaustuotteiden kohdalla voitte tarvittaessa tiedustella sähköpostilla tarkemman toimitusajan. Varastotuotteiden toimitus 2-5 arkipäivässä. Tilaustuotteet pääsääntöisesti 1-3 viikon sisällä. Tilaustuotteiden kohdalla voitte tarvittaessa tiedustella sähköpostilla tarkemman toimitusajan.
  • Kaikilla tuotteilla on ilmainen 14 päivän palautusoikeus (poislukien työkalut). Lue lisää palautuksesta toimitusehdoista. Kaikilla tuotteilla on ilmainen 14 päivän palautusoikeus (poislukien työkalut). Lue lisää palautuksesta toimitusehdoista.
SKU-IPHO4-UVFILT
8 Tuotteet

Lisätiedot

Pakkaustyyppi
Bulk-pakkaus
Tyyppi
OEM
Yhteensopivuus
Apple iPhone 4