Laitekuva



Mobiiliystävälliset

Sivumme ovat mobiiliystävälliset ja
muokautuvat käytettävän laitteen mukaisesti

Yksinkertaiset ja tyylikkäät

Valmistamme sivut ulkonäöltään toiveidenne mukaisesti.
Sivut ovat lisäksi helppokäyttöiset ja logiikaltaan yksinkertaiset

Erilaiset palvelupaketit

Kauttamme saat sivut erilaisilla paketeilla.
Voit hankkia itse kotisivutilan sekä osoitteen tai
ostaa kauttamme kaiken, eli täyden palvelun paketin

Mobiiliystävälliset sivut

Nykypäivänä sivustoja katsellaan eniten erilaisilla mobiililaitteilla eli puhelimilla ja tableteilla. Tämän vuoksi sivujen tulee olla jokaiseen laitteeseen mukautuvat. Sivuston tyyli ja käytännöllisyys säilyy käytettävästä laitteesta riippumatta.

Yksinkertaiset ja tyylikkäät sivut

Suunnittelemme ja valmistamme sivut toiveidenne mukaisesti. Sivustot ovat tyylikkäitä, yksinkertaisia logiikaltaan ja helposti käytettävät. Sivustojen tärkein osa on visuaalinen ulkonäkö sekä niiden käytettävyys, käyttäjän tulee löytää tarvittavat asiat nopeasti ja helposti.

Erilaiset palvelupaketit

Kauttamme voitte hankkia yksistään pelkän sivuston, domainin tai kotisivutilan. Voitte myös ottaa nämä kaikki yhdessä paketissa. Lisäksi mahdollista saada myös verkko-osoitteen mukainen sähköposti, Office 365 työkalut ja monta muuta ratkaisua. Täyden palvelun paketit alkaen 120€/vuosi (alv. 0%).

Sivuston päivitys ja ylläpito

Valmistamiamme sivustoja on helppo ja yksinkertainen hallinnoida sekä päivittää itse. Voitte lisätä sivuja, tekstejä, linkkejä tms. ihan itse hallintapaneelin kautta suoraan selaimesta ja ilman minkäänlaista koodaustaitoja.

Jyllinkosken Sähköpuisto    Eko Parturi-kampaamo Piste