Joustava liima näyttöjen kiinnitykseen

17,95 €
Sisältää alv:n

Kirkas, vettähylkivä ja joustava liima näyttöjen, lasien, takalasien liimauksiin. Ei kovetu kuivuessaa, vaan joustaa jolloin näyttöjen eläminen ei ole ongelma. 

  • Kovuus 70-90A
  • Koko 110ml

HUOM! Tuote on aina tilaustuote varmistaaksemme liiman laadun sekä viimeisen käyttöpäivän.

Määrä
Viimeiset tuotteet varastossa

  • Sivustomme on suojattu SSL-tekniikan avulla. Maksutapahtumat tapahtuvat maksunvälittäjän sivustolla suojatun yhteyden sisällä. Maksutapahtumien tietoja ei koskaan tallenneta tietokantaamme. Sivustomme on suojattu SSL-tekniikan avulla. Maksutapahtumat tapahtuvat maksunvälittäjän sivustolla suojatun yhteyden sisällä. Maksutapahtumien tietoja ei koskaan tallenneta tietokantaamme.
  • Varastotuotteiden toimitus 2-5 arkipäivässä. Tilaustuotteet pääsääntöisesti 1-3 viikon sisällä. Tilaustuotteiden kohdalla voitte tarvittaessa tiedustella sähköpostilla tarkemman toimitusajan. Varastotuotteiden toimitus 2-5 arkipäivässä. Tilaustuotteet pääsääntöisesti 1-3 viikon sisällä. Tilaustuotteiden kohdalla voitte tarvittaessa tiedustella sähköpostilla tarkemman toimitusajan.
  • Kaikilla tuotteilla on ilmainen 14 päivän palautusoikeus (poislukien työkalut). Lue lisää palautuksesta toimitusehdoista. Kaikilla tuotteilla on ilmainen 14 päivän palautusoikeus (poislukien työkalut). Lue lisää palautuksesta toimitusehdoista.
SKU-ELSGLUE
2 Tuotteet

Lisätiedot

Pakkaustyyppi
Bulk-pakkaus
Pakkauksen sisältö
Liima, 110ml
Valmistaja
Yleisvalmistaja

Saatat pitää myös